Educatie pentru sanatate
Medicina Naturista

Daunele Fumatului asupra Societatii

Practic nu poate fi vorba de un calcul real care sa estimeze totalitatea daunelor individuale si sociale provocate de fumat.

Este vorba de imbolnavirile grave si de decesele survenite ca urmare a cancerelor si a altor complicatii redutabile ale fumatului, de cheltuielile enorme pentru tratarea bolilor provocate sau agravate de fumat, de ajutoarele medicale de boala, de pensii, de pierderile provocate productiei prin reducerea capacitatii de munca.

Dincolo de toate aceste nejunsuri, paguba cea mai mare si de neinlocuit pentru societate pe care o aduce fumatul este pierderea de vieti omenesti , care intereseaza oameni la varste active, oameni in plina activitate creatoare, deosebiot de utili familiilor lor si societatii.

In Sfarsit Nefumator

Vrei sa te lasi de fumat ?

Peste 90% sanse de succes!!! (Metoda usoara), folosind metoda prezentata in aceasta carte, cu traduceri in peste 20 de limbi, cinci milioane de exemplare v?dute, versiuni audio, video si CD-ROM.

Este usor si placut sa te lasi de fumat cu aceasta metoda. Nu esti supus(a) unui tratament de soc. Nu ai nevoie de vreun substitut. Nici macar n-ai sa te ingrasi.

Statistici INGRIJORATOARE:

Diverse statistici dau cifre ingrijoratoare, demonstrand ca fumatul ucide de 4 ori mai mult decat accidentele de circulatie.

Datorita intoxicatiei si uzurii prin fumat s-a ajuns anual la:

Pe drept cuvant s-a considerat fumatul drept flagelul secolului XX, iar Organizatia Mondiala a Sanatatii la semnalul de alarma dat impotriva fumatului a dat si raspunsul cel mai labil:

Fiecare sa aleaga, fumatul sau sanatatea !

Cresterea cea mai accentuata a numarului fumatorilor din ultimii ani se constata in randurile femeilor si tineretului, numarul tinerilor fumatori fiind mai mare in randul celor care provin din familii de fumatori.

Intr-un studiu facut de Barnea printre studentii din diferite centre universitare din tara noastra s-a constatat ca procentul studentilor fumatori se situeaza intre 50-60%, iar al studentelor fumatoare a fost de 27-32%. Pe parcursul cercetarilor efectuate in timp de diversi autori se constata de asemenea o tendinta periculoasa si anume aceea a reducerii progresive a varstelor de debut ale fumatului.

APARAT SALIN

Mi s-a comunicat faptul ca persoanele care doresc cu adevarat sa se lase de fumat reusesc mai usor acest lucru utilizand aparatul SALIN, fiind diminuate efectele nedorite pe care le resimt de obicei fumatorii in perioada de abstinenta.

Ca o curiozitate, am sesizat ca tantarii nu agreeaza aerul purificat cu aparatul SALIN.

Cum incepe totul ? (Cauze) Fumatul Ucide

Desi sunt bine cunoscute efectele vatamatoare imediate si indepartate ale fumatului asupra sanatatii, tinerii si tinerele incep sa fumeze ocazional sau devin fumatori permanenti din cele mai diferite cauze, unele puerile:

Iata deci ca de la niste motivari banale, lipsite de orice fundament logic, tinerii devin victimele unui viciu cu implicatii negative dintre cele mai grave asupra sanatatii.

A "vedea" in departare este ceva, insa a ajunge acolo este cu totul altceva.

aparat salin - inhalator individual

Aparat Salin - Inhalator Individual

Folosind acest aparat salin, aerul va suferi un proces de filtrare avansata.
In afectiunile ORL, aparatul SALIN se arata a fi de mare ajutor in rinite, sinuzite, laringite, o actiune generala desensibilizanta in probleme alergice.
Aparatul SALIN este certificat de Ministerul Sanatatii si Familiei.