Educatie pentru sanatate
Medicina Naturista

Purificatoare de AER cu placi Saline

Diferenta dintre un aparat SALIN si un aparat SALIN PLUS:

Aparatul SALIN PLUS asigura tratarea aerului intr-un spatiu cu un volum mai mare, de pana la 150 mc, pe cand aparat SALIN asigura tratarea aerului intr-un spatiu de 40mc (marimea unei camere). Deasemenea la aparat SALIN PLUS debitul de aer generat de  SALIN PLUS  se poate regla cu ajutorului unui potentiometru. Este ideal pentru incaperile spatioase/birouri.

Aparatul SALIN PLUS utilizeaza un procedeu de noutate absoluta in tratarea complexa a aerului, si anume trecerea fortata a aerului printr-un bloc filtrant cu granule de saruri, in principal clorura de sodiu.

Purificatorul APARAT SALIN are o constructie simpla, continand un ventilator si un bloc filtrant cu granule de saruri. Debitul de aer se poate regla cu ajutorului unui potentiometru.

Acest purificator de aer - aparat salin actioneaza prin trecerea permanenta a aerului prin blocul filtrant cu granule de saruri  realizand un continut discret, dar permanent de aerosoli de clorura de sodiu in spatiul ambiental, modificand ionizarea aerului.

Purificatorul Aparat Salin Plus este comod in utilizare prin aceea ca asigura o purificare generala a aerului in spatiul unde este utilizat: locuinte, birouri. Se recomanda utilizarea chiar si pe timpul noptii pentru a asigura o durata minima zilnica de 8 ore de expunere in mediul creat de aparat. In masura posibilului, durata de expunere se poate mari pana la intreaga zi.

A "vedea" in departare este ceva, insa a ajunge acolo este cu totul altceva.

aparat salin plus

Purificator de aer cu Placi Saline

Aparatul Salin PLUS asigura filtrarea aerului in spatii de pana la 30-40mc.
Bun remediu pentru afectiuni pneumologice: astm bronsic, bronsite astmatiforme, bronsectazii, silicoze, recuperari in TBC, mucoviscidoza
Aparatul SALIN este certificat de Ministerul Sanatatii si Familiei.

Valid CSS! Valid HTML 4.01 Transitional