Educatie pentru sanatate
Medicina Naturista

Aparat de purificare a aerului SALIN PLUS - Cumpara

Purificator de aer cu placi saline.

Acest purificator de aer cu placi saline poate fi folosit chiar si de dvs., putand astfel beneficia de efectele terapeutice ale extraordinarului aer de salina, deoarece APARATUL SALIN PLUS forteaza aerul sa treace printr-un bloc (filtru) cu mici granule de saruri (in principal KCl), astfel ionizarea aerului se va modifica, in aer gasindu-se permanent: Aerosoli de Clorura de Sodiu.

Debitul de aer poate fi usor reglat (folosind un potentiometru).

Aparat Salin Plus - aparatul perfect pentru asigurarea unei purificari generale a aerului in orice spatiu este utilizat: de la birouri pana la propriile locuinte. Este ideal pentru incaperile spatioase/birouri.

APARATUL SALIN PLUS asigura tratarea aerului intr-un spatiu cu un volum mai mare, de pana la 150 mc.

Pentru incaperi mai mici (sali cu un volum de pana la 40mc), recomandam folsoirea acestui Aparat Salin.

Aparatul nu produce fenomene de coroziune in spatiul de utilizare.

Aparat Salin Plus - Efecte igienice generale

Prin utilizarea aparatului SALIN PLUS se remarca un efect general de imbunatatire a calitatii aerului:

ATENTIE !

Aparat Salin Plus nu functioneaza in procesul de eliminare mucegai, ci poate fi folosit doar pentru "eliminare miros mucegai".

Daca vreti un produs care sa ajute la eliminarea mucegaiului din casa, folositi produse care ajuta la disparitia mucegaiului.

In cazul in care va intereseaza subiectul: "Cum sa scap de mucegai?", mai multe informatii veti gasi pe forum-ul www.desprecopii.com, la sectiunea care discuta despre disparitia mucegaiului (Ajuta-ma sa scap de igrasie).

Prin utilizarea purificatorului de aer aparat salin plus aerul devine proaspat si placut respiratiei. Prin aceste efecte aparatul poate fi utilizat pentru asigurarea unui ambient interior cat mai confortabil.

Aparat Salin Plus - Efecte medicale generale

Utilizarea aparatului SALIN PLUS de catre persoane sanatoase sau cu diverse afectiuni respiratorii a evidentiat o serie de efecte benefice generale :

Persoanele cu afectiuni respiratorii ca:

Persoanele cu astfel de afectiuni respiratorii vor simti foarte repede o imbunatatire semnificativa a calitatii aerului, care va deveni astfel mai usor de respirat, mai proaspat.

Click aici pentru mai multe despre boli respiratorii.

Totodata, este foarte posibil sa constatati rapid efecte favorabile semnificative, ca de exemplu acela de a utiliza mai rar sau deloc sprayurile antiasmatice. Va recomandam insa o deosebita atentie in abordarea problemelor dvs, curente de sanatate.

Prin efectele sale benefice purificatorul de aer "SALIN" este recomandat ca ajutant, in general persoanelor cu probleme ale cailor respiratorii, dar si persoanelor sanatoase, pentru cresterea rezistentei aparatului respirator.

Prin efectul sau de fluidizare a secretiilor cailor respiratorii si de tonifiere a vibratiilor cililor, permite eliminarea secretiilor si eliberarea traseelor respiratorii, favorizand o respiratie mai usoara si asigurarea unui "confort" in respiratie.

Frecvent produce desfundarea cailor nazale si chiar reducerea sforaitului.

Pentru scaparea de sforait este recomandata folosirea purificatorului de aer Aparat SALIN PLUS pentru o perioada cat mai indelungata.

Aparat Salin Plus - Efecte terapeutice

Utilizarea aparatului de persoane cu afectiuni respiratorii a evidentiat o serie de efecte benefice intr-o gama larga de afectiuni ale cailor respiratorii superioare si inferioare.
In afectiunile ORL, aparat SALIN PLUS se arata a fi de mare ajutor in:

In afectiuni pneumologice, utilizarea unui APARAT SALIN PLUS a obtinute rezultate favorabile in:

Aparat SALIN PLUS - distinctii internationale:

Aparat SALIN PLUS - este certificat de Ministerul Sanatatii si Familiei nr. 6295/15.09.2002.

Click aici pentru a verifica pretul - Aparat Salin Plus

A "vedea" in departare este ceva, insa a ajunge acolo este cu totul altceva.

aparat salin - inhalator individual

Aparat Salin - Inhalator Individual

Folosind acest aparat salin, aerul va suferi un proces de filtrare avansata.
In afectiunile ORL, aparatul SALIN se arata a fi de mare ajutor in rinite, sinuzite, laringite, o actiune generala desensibilizanta in probleme alergice.
Aparatul SALIN este certificat de Ministerul Sanatatii si Familiei.

Valid CSS! Valid HTML 4.01 Transitional