Educatie pentru sanatate
Medicina Naturista

Inhalator individual - Purificator AER SALIN - Cumpara

Momentan stocul acestui produs este epuizat.

Sistem cu masca recomandat persoanelor cu afectiuni respiratorii.

Inhalatorul individual Salin utilizeaza un procedeu de noutate absoluta in tratarea salina a aerului, bazat pe trecerea fortata a aerului printr-un cartus cu o structura speciala, complexa.

Aerul sufera un proces de filtrare avansata, sufera modificari de ionizare si este imbogatit semnificativ in aerosoli de sare cu particule de 1-3 microni avand astfel efecte terapeutice semnificative in diverse afectiuni ale cailor respiratorii superioare si inferioare.

Inhalatorul este constituit dintr-o pompa de aer de mare fiabilitate, alimentata la priza, furtun de legatura, cartus special si masca. Este important in utilizare sa se aseze masca pe fata conform figurii alaturate, astfel incat cartusul sa fie in pozitie verticala in perioada utilizarii.

Aerul de la o pompa de aer trece prin stratul de granule de la partea inferioara a cartusului si il antreneaza intr-o miscare de "fierbere"extrem de vizibila.

Utilizarea inhalatorului individual

Se recomanda utilizarea inhalatorului zilnic, in reprize care vor creste gradat de la 5 minute la 30 minute cu una pana la trei reprize zilnice de utilizare.

Inainte de prima utilizare, este recomandata pornirea inhalatorului timp de 30-60 minute, fixat de un support oarecare, astfel incat cartusul filtrant sa fie in pozitie verticala. Aceasta este recomandat pentru a elimina eventualele cantitati in exces de pulberi de sare formate la transport.

Nu se recomanda utilizarea in spatii cu umiditate excesiva (abur), in spatii cu mult praf, sau in spatii cu aerosoli uleiosi, unde se reduce durata de utilizare a cartusului.

Schimbarea cartusului inhalatorului SALIN

Pentru mentinerea in parametrii optimi a capacitatii de purificare a aerului, se recomanda schimbarea cartusului, dupa maxim trei luni de la inceperea utilizarii.

Efecte terapeutice ale aparatului salin

Utilizarea aparatului de persoane cu afectiuni respiratorii a evidentiat o serie de efecte benefice intr-o gama larga de afectiuni ale cailor respiratorii superioare si inferioare.
In afectiunile ORL, aparatul SALIN PLUS se arata a fi de mare ajutor in:

In afectiuni pneumologice au fost obtinute rezultate favorabile in:

Rezultatele utilizarii - Inhalator Individual Salin

Rezultate favorabile s-au vazut in toate afectiunile respiratorii, mai mult sau mai putin dificile.

Important este faptul ca, in momentul in care un bolnav utilizeaza inhalator individual aparatul SALIN, observa foarte rapid efectul.

Din datele pe care le avem pana in prezent, cu acest tratament au fost ameliorate sau vindecate total boli ale aparatului respirator, precum:

Bine-stiutele accese de tuse care insotesc de obicei majoritatea acestor boli sunt reduse imediat, pana la disparitia lor totala.

Aparatul SALIN PLUS a obtinut doua distinctii internationale:

Aparatul SALIN este certificat de Ministerul Sanatatii si Familiei nr. 6295/15.09.2002.

Click aici pentru a verifica pretul

A "vedea" in departare este ceva, insa a ajunge acolo este cu totul altceva.

aparat salin plus

Purificator de aer cu Placi Saline

Aparatul Salin PLUS asigura filtrarea aerului in spatii de pana la 30-40mc.
Bun remediu pentru afectiuni pneumologice: astm bronsic, bronsite astmatiforme, bronsectazii, silicoze, recuperari in TBC, mucoviscidoza
Aparatul SALIN este certificat de Ministerul Sanatatii si Familiei.

Valid CSS! Valid HTML 4.01 Transitional