Educatie pentru sanatate
Medicina Naturista

Boli Respiratorii

Plamanii au o mare importanta in pastrarea sanatatii noastre .

In momentul in care ei sunt afectati:

Acest lucru va afecta atat inima , rinichii sau ficatul , precum si capacitatea de lucru a creierului .

Importanta unei bune respiratii a facut ca in India hindusii si budhistii sa dezvolte mai multe tipuri de respiratie prin care se rezolva mai multe afectiuni. La fel si taoistii in China antica au integrat in practicile lor respiratia abdominala si respiratia inversa, ei cautand sa dezvolte tehnici simple si eficiente fara a le ingreuna cu tehnici complicate de respiratie.

Retineti: O buna respiratie ne poate scapa de multe probleme de sanatate si emotionale sau de alta factura, nu trebuie decat sa constientizam acest lucru.

Ca sa intelegem mai bine cum au grija plamanii de piele, o sa facem o paralela intre un om care nu fumeaza si un om care fumeaza.

Cel care nu fumeaza :

Cel care fumeaza:

Pentru ca plamanii nu functioneaza la parametri normali, oxigenarea sangelui este deficitara, lucru care duce si la arderi incomplete in interiorul corpului nostru, ceea ce face ca deseurile si rezidurile din corp sa creasca si sa fie eliminate in exces prin piele. Acest fapt duce la randul lui la infundarea porilor pielii, la incarcarea acesteia cu substante care o fac sa-si piarda culoarea, elasticitatea si frumusetea.

In momentul cand pielea este extrem de solicitata pentru a elimina toxinele, transpiratia capata un miros urat.

A "vedea" in departare este ceva, insa a ajunge acolo este cu totul altceva.

aparat salin plus

Aparat Salin PLUS

Aparatul Salin PLUS asigura filtrarea aerului in spatii de pana la 150mc
Utilizarea aparatului Salin PLUS are ca efect: marirea rezistentei la raceli, stare de confort psihic, somn linistit, odihnitor, o diminuare a sforaitului
Aparatul SALIN este certificat de Ministerul Sanatatii si Familiei.

Valid CSS! Valid HTML 4.01 Transitional