Educatie pentru sanatate
Medicina Naturista

Aparat de masaj - Cumpara Aparat de Masaj si Acupunctura

In incercarea de a scapa de durerile musculare, dupa o lupta de secole impotriva acestora, medicina chinezeasca traditionala a descoperit o senzationala terapie cunoscuta azi sub numele de masaj.

Transformand aceasta terapie intr-un mod placut de relaxare si tratament la domiciliu, a fost descoperit un aparat uluitor bio-electric ce imbina masajul cu efectele benefice ale razelor infrarosii pentru ca rezultatul sa fie unul inedit.

Aparat de masaj cu infrarosu bazat pe vibratii de inalta frecventa, imbunatateste circulatia sangelui, protejandu-va in acest fel sanatatea. In acelasi timp reduce si inlatura oboseala muschilor, acumulata in timpul zilei.

Acest aparat de masaj actioneaza asupra corpului uman prin intermediul unor unde joase electromagnetice aducand beneficii in tratarea unor  dureri musculare, prin imbunatatirea circulatiei sangelui, etc.

Efectele noului aparat de masaj:

Click aici pentru a verifica pretul acestui aparat de masaj

Odata cu achizitionarea acestui aparat extrem de util: aparat de masaj si acupunctura, veti primi si un manual de folosire in limba romana, precum si alte accesorii (cum ar fi: pad-uri pentru masaj, creion acupunctura, cabluri conectare, baterii)

Important nu este sa faci ceea ce-ti place, ci sa-ti placa ceea ce faci.

Perna Lombara

Perna Lombara

Perna lombara este eficienta in eliminarea si prevenirea durerilor de spate.
Ea poate fi folosita nu doar in masina, ci si pentru orice tip de scaun, asigurand o temperatura constanta a spatelui.

Valid CSS! Valid HTML 4.01 Transitional