Educatie pentru sanatate
Medicina Naturista

Tester Alcoolemie (Alcoolmetru) - Cumpara

Alcoolmetru - Tester Alcoolemie. Testeaza concentratia de alcool din sange. Calculeaza alcoolemia folosind Calculator Alcoolemie. Cumpara Alcoolmetru personal compact.Este posibil ca doar doua pahare de bautura sa iti creasca concentratia de alcool din sange peste limita legala. O singura violare a legii te poate costa carnetul de conducere, uneori chiar locul de munca. Riscul este mult prea mare. Evita neplacerile, utilizand acest tester alcoolemie personal. Acest alcoolmetru este destinat tuturor sectoarelor de activitate care presupun un control al alcoolemiei, de la soferii care vor sa stie daca se pot urca la volan si pana la societatile care doresc sa impuna o disciplina riguroasa a muncii.

Alcoolmetru PNI AlcAlert are marimea unei brichete (88x31x13 mm; 45 grame) si va masura concentratia de alcool din sange prin simpla suflare, iar in cateva secunde (mai putin de 10) vor fi afisate concentratiile, pe ecranul sau. Deoarece acest tester alcoolemie are iluminare de fundal, poate fi folosit in intuneric si in conditii cu vizibilitate redusa.

Click aici pentru a verifica pretul acestui Tester Alcoolemie - AlcoolTest

Daca vreti sa estimati ce concentratie de alcool ar putea fi inregistrata de un alcoolmetru, nu ezitati sa folositi acest caclulator alcoolemie de mai jos:

Calculator Alcoolemie

Calculator al Concentratiei de Alcool    

Am Baut acum ora(e).

Eu sunt Barbat Femeie (Alcoolul provoaca reactii diferite in functie de sex)

Am o greutate de Kilograme

si traiesc in (pentru afisarea concentratie de alcool in unitatile de masura potrivite).

Despre calculator alcoolemie onlineCalculator Alcoolemie - Calculeaza Concentratia de Alcool din Sange

The Intoximeters Inc. "Drink Wheel" (Tester Alcoolemie) este un formular care, dupa completare, va calcula instantaneu concentratia de alcool in sange, bazandu-se pe informatiile oferite. Este prezentat ca un serviciu public, principalul sau scop fiind sa ofere informatii utile despre consumul responsabil de alcool.

Dezmintire - Calculator Alcoolemie

Ar fi extrem de prostesc din partea noastra sa pretindem ca acest calculator alcoolemie poate spune cu exactitate concentratia de alcool din sange. Daca ar fi functionat cu o mare acuratete, atunci nimeni nu ar mai avea nevoie sa cumpere vreodata un tester de alcoolemie.

Concentratia de Alcool in sange a unei persoane depinde de o multime de factori complecsi, cum ar fi conditia fizica (constructia fizicului, sanatatea, etc.) si cele ingerate de curand (cum ar fi: mancare, apa, medicamente s.a.).

Rezultatele sunt generate, ca fiind o estimare, a unei persoane sanatoase, normale. Estimarile date de acest calculator alcoolemie sunt pur teoretice.

Multumim Intoximeters Inc.

O calatorie de mii de mile incepe cu un pas. (Laotse)

alcoolmetru

Tester de Alcoolemie - Alcoolmetru - AlcAlert

Cu dimensiuni ultra-compacte, AlcAlert masoara concentratia de alcool in sangele unei persoane, prin simpla suflare asupra senzorului.
Rezultat rapid afisat in mai putin de 10 secunde dupa care aparatul se poate reutiliza fara timp de asteptare.

Valid CSS! Valid HTML 4.01 Transitional