Educatie pentru sanatate
Medicina Naturista

Frumusete si Sanatate

Cine a zis ca frumusetea este trecatoare ? Trecator e numai timpul, iar noi avem pe zi ce trece tot mai multe metode si trucuri de infrumusetare, astfel incat in fiecare dimineata ne putem trezi, ne putem privi in oglinda si putem spune cu voce tare: "Cat de frumos/frumoasa sunt !".

Nu stiu ce este frumusetea si nici nu cred ca voi sti vreodata. Ceea ce stiu e ca: "Nu e frumos ce e frumos, e frumos ce iti place !".

Cu fiecare clipa mai frumoasa …

In zilele noastre timpul devine din ce in ce mai pretios. Alergam mereu spre viitor si uitam sa ne oprim o clipa pentru a avea grija si de noi, de trupul si mintea noastra, de frumusetea pe care o cautam cu totii. Si asta pentru ca, pana la urma, cine pare sa mai aiba timp pentru sine acum?

Cum, cine? Tu insati trebuie sa-ti faci timp, organizandu-te astfel incat ritualul frumusetii sa fie cat mai scurt si simplu, dar eficient!

Trebuie intotdeauna sa impacam placutul cu utilul, frumosul cu timpul trecator, odihna cu nesfarsita munca…Dar intotdeauna trebuie sa gasim cateva minute pe care sa ni le rezervam noua exclusiv…

Astfel, creeaza-ti un ritual de infrumusetare si, concomitent, de relaxare. O baie prelungita, intr-o cada plina de spuma aromata, in baia luminata difuz cu ajutorul a cateva lumanarele parfumate, poate face minuni pentru starea ta de spirit.

Timpul si frumusetea Frumusete = Sanatate

Pentru mai multa eficienta si economie de timp, pastreaza separat produsele de machiaj: cele pe care le folosesti in mod curent pune-le intr-un loc aflat la indemana, iar pe cele de care ai nevoie numai pentru ocazii speciale, in alta parte. In felul acesta nu risti sa scotocesti printre diverse articole in cautarea unui rimel sau a luciului de buze.

Mereu trebuie sa fii o femeie organizata! Rujurile, creioanele pentru conturul buzelor, tusul si fardurile de ochi precum si pensulele de machiaj ar trebui sa se gaseasca in acelasi loc. Nu vei mai fi nevoita ca, dupa ce ti-ai fardat ochii, sa incepi sa cauti rujul... si unde ai pus oare, creionul de contur? Ah, mai sunt cinci minute si ar trebui sa pleci...

O tinuta noua? Cand te duci la croitoreasa, nu uita sa-ti programezi urmatoarea intrevedere, astfel incat sa nu fii nevoita sa suni in ultima clipa, dupa ce tocmai ai constatat ca tivul este prea scurt sau prea lung.

Frumoasa de luni pana vineri ...

Vei spune, poate, ca oricum este dificil sa-ti faci timp, deci cu atat mai putin in cursul saptamanii, cand nu te poti concentra decat asupra proiectelor, sedintelor si termenelor de predare.

Dar asta nu inseamna ca ai voie sa te neglijezi, pentru ca imaginea ta ar avea de suferit. Machiaza-te cat mai simplu, in nuante naturale - in definitiv, ideea este sa arati bine, nu ca si cum tocmai ai iesit din salonul de cosmetica.

Pudra si fondul de ten nu ar trebui sa-ti lipseasca din poseta, pentru situatia inevitabila cand nasul incepe sa luceasca inestetic.

Contactul vizual este extrem de important la locul de munca si nu cred ca-ti spun o noutate... Prin urmare, atentia ta trebuie sa se indrepte mai mult spre privire si mai putin spre buze. Foloseste un fard in nuante calde, pastelate, rimel, creion dermatograf si limiteaza-te la un ruj deschis la culoare sau numai la un gloss.

Un parfum placut si nu foarte patrunzator poate reduce nivelul de stres inerent la serviciu. Sunt recomandabile esentele de lavanda, vanilie, scortisoara, si unele esente florale usoare (crin). Chiar asa - tu stiai ca mirosul si emotiile sunt procesate in aceeasi parte a creierului - ceea ce explica reactia noastra pozitiva si intensa atunci cand pielea emana un miros placut.

Trupul omenesc este frumos numai ? masura ? care oglindeste sufletul.

aparat salin plus

Purificator de aer cu Placi Saline

Aparatul Salin PLUS asigura filtrarea aerului in spatii de pana la 30-40mc.
Bun remediu pentru afectiuni pneumologice: astm bronsic, bronsite astmatiforme, bronsectazii, silicoze, recuperari in TBC, mucoviscidoza
Aparatul SALIN este certificat de Ministerul Sanatatii si Familiei.

Valid CSS! Valid HTML 4.01 Transitional