Educatie pentru sanatate
Medicina Naturista

Boli Letale - Bolile inceputului de mileniu

Mori mar.. mori !Antrax

"Pe data de 14 octombrie, primarul orasului New York a anuntat ca si aici au fost depistate alte trei persoane contaminate cu antrax . Doi dintre cei infectati lucreaza intr-un laborator federal, iar al treilea este un ofiter de politie. Inca cinci cazuri de antrax au fost depistate in ultimele dou? zile ? Florida, transmitea, ieri, Rompres. Aceste persoane fac parte tot dintre angajatii societ?tii de pres? American Media Inc., unde au fost depistate anterior si alte trei cazuri, ?tre care unul soldat cu moartea celui contaminat."
(Jurnalul National-15 octombrie2001)

Boala Vacii Nebune

"Romania a interzis importurile de bovine din Slovacia. Agentia Nationala Sanitar-Veterinara (ANSV) a interzis, incepind de joi, 4 octombrie 2001, importul de bovine vii, produse si subproduse din carne de vita din Slovacia", a declarat directorul in cadrul ANSV, Viorel Andronie. Decizia a fost luata dupa diagnosticarea encefalopatiei spongiforme bovine in aceasta tara."
(Evenimentul Zilei, vineri 5 octombrie 2001)

Cancer

"In 1944, o publicatie dezvaluie faptul ca radiologii mureau de zece ori mai multi de leucemii decat ceilalti medici.
La supravietuitorii bombardamentelor atomice de la Hiroshima si Hagasaki, in 1945, primele cazuri de leucemie au fost observate in 1948, cu un varf in 1951 - 1952. Au fost observate alte tipuri de cancer in numar anormal de mare la 15 ani dupa expunere si unele se mai intalnesc si azi, la supravietuitorii care primisera mai mult de 1 gray."
(Larouse - "Dictionar de Medicina")

SIDA

"Actualmente(1997) se estimeaza ca mai mult de 14 milioane de persoane sunt infectate cu virusul HIV din care mai mult de jumatate (9 milioane) in Africa. Numarul de cazuri de SIDA declarata, din intreaga lume, este evaluat la aproape 1,6 milioane. Proportia dintre acesti bolnavi, a subiectilor "cu risc" considerati de multa vreme ca fiind singurii expusi infectiei (homosexualii masculini, toxicomanii utilizatori de seringi, transfuzii), tinde sa scada, in timp ce proportia heterosexualilor afectati creste"
(Larouse - "Dictionar de Medicina")

Va reusi cineva sa puna capat acestor boli ? Daca nu, probabil omenirea va intra pe un fagas ce-I va aduce DISTRUGEREA !!!

Candva totul va fi bine, iata speranta, acum totul este bine, iata iluzia. (Voltaire)

Termometru digital

Acest termometru digital masoara temperatura corpului cu foarte mare usurinta.
Ieftin si util, este necesar in orice locuinta.

Valid CSS! Valid HTML 4.01 Transitional