Educatie pentru sanatate

Despre Boli de Inima

Se considera ca stresul este un factor ce contribuie la instaurarea bolii de inima. S-a identificat prin observatii sistematice ca exista legaturi ce pot fi explicate intre boala de inima si anumite comportamente de tip A, ce deja au fost asociate cu nivele ridicate de stres. Astfel s-ar putea spune ca personalitatea predispusa la boala coronariana este una care suspecteaza motivele altora, se simte in mod frecvent furioasa si isi exprima ostilitatea netinand cont de sentimentele acestora.

Cartea: Despre Bolile Inimii (Clinica Mayo) - Cumpara

Obiectul educatiei despre sanatate este de a schimba conduita persoanleor prin a-i invata sa aiba grija de corpul lor (Charles H. Mayo 1932).

Cartea inimii se prezinta astazi publicului roman intr-o formula recenzata extensiv si actualizata de cadrele medicale ale sectiei de boli cardiovasculare si medicina interna din renumita Clinica Mayo.

Valorificand progresele imense inregistrate de medicina moderna, in acest caz cele consemnate in domeniul cardiologiei, Bernard J. Gersh doctor in medicina si redactor-sef in cadrul editurii functionand pe langa Clinica Mayo isi propune prin cartea sa sa atraga atentia publicului cititor, interesat de propria stare de sanatate, asupra bolilor cardiovasculare, cauze frecvente ale mortalitatii inregistrate in lume, maladii atingand, inainte de varsta de 60 de ani, milioane de locuitori ai planetei. In acest sens, doua sunt caile de atac ale temei: evitarea bolilor cardiovasculare, respectiv abordarea efectiva a acestora, pentru cei atinsi de vreuna dintre ele, in concordanta cu recomandarile medicului.

Cartea Despre Bolile Inimii cuprinde:

Cartea "Despre Bolile Inimii" cuprinde informatii de baza, competente si usor de inteles, despre anatomia, fiziologia si patologia bolilor cardiovasculare

Cartea despre Inima contine informatii despre prevenirea, tratamentul si reabilitarea din bolile de inima.

Un capitol important din cartea Despre Bolile Inimii este dedicat nutritiei, element necesar pentru mentinerea sanatatii inimii.

Toate aceste informatii sunt completate de un capitol important, dedicat nutritiei, esentiala in mentinerea sanatatii inimii.
La tot pasul, consultantului lucrarii ii sunt oferite si scurte sinteze, indicii pentru sanatatea inimii; esentializate si usor de citit, acestea cuprind sfaturi practice, indicatii de aplicat in viata de zi cu zi. Nu in ultimul rand, un rol important in economia cartii il au ilustratiile medicale, oportune in mai buna intelegere a celor teoretizate.

Click aici pentru a verifica pretul cartii - Despre Bolile Inimii (Clinica Mayo)

Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede. (Confucius)

Tensiometru digital pentru micsorarea tensiunii

Acest tensiometru digital masoara tensiunea si pulsul la incheietura mainii cu posibilitatea de scadere a tensiunii arteriale prin acupunctura.
Avand dimensiuni compacte si fiind usor de folosit este ideal pentru fiecare.
Produs conform Normelor Europene.

Valid CSS! Valid HTML 4.01 Transitional